Відомо, хто став переможцем 13 сезону «МастерШеф»

МастерШеф
На СТБ відбувся суперфінал 13 сезону реаліті «МастерШеф». Хто отримав звання найсильнішого кулінара-аматора сезону, як пройшли останні випробування проєкту та якими концепціями вражали цього разу?

Фіналісти реаліті сформувалися наприкінці попереднього тижня. За перемогу продовжили змагатися Владислав, Ірина, Альона та Аліна.

«Ви будете працювати за однією поверхнею з людиною, з якою вже сьогодні зіткнетеся за кубок чемпіона. Ваші напарники — це саме ті, з ким ви готові йти до кінця. Нагадаємо, що ваші пари сформувалися у минулому випуску, де поєдналися ваші продукти та час. Поговорімо і про ваше кулінарне завдання. Його ми сформулювали словом: “Шоу-стопер”. Це центральний експонат виставки, що привертає увагу великої кількості відвідувачів. Зауважте, це історичний момент. Ви перші, чиє завдання полягає в тому, щоб приготувати одну на двох страву, яка стане “шоу-стопером”», — зауважили судді.

судді «МастерШеф»

Ірина та Влад обрали концепцію поля та врожаю. З пюре вони відтворили поле, додали філе качки, лук порей та моркву. «Дуже логічна страва», — саме так прокоментували фіналісти свою роботу. Альона та Аліна подали курячу ніжку в беконі із печеним гарбузом та еспумою. Ставку зробили на презентації з азотом, яку відтворили на очах суддів. 

«Ви гідно боролися. Одна страва вирвалася вперед з точки зору кулінарного прогресу. Саме тому одна з ваших пар перемагає і проходить у суперфінал. І це… Аліна та Альона», — повідомили судді ім’я суперфіналісток. 

Читайте також

Зірка шоу «МастерШеф» Володимир Ярославський поділився рецептом десерту «Мавпячий хліб»

Зірка шоу «МастерШеф» Володимир Ярославський поділився рецептом десерту «Мавпячий хліб»

Старший на 17 років: суддя «МастерШеф» Ольга Мартиновська розкрила подробиці своїх стосунків

Старший на 17 років: суддя «МастерШеф» Ольга Мартиновська розкрила подробиці своїх стосунків

 

Відтак за крок до перемоги проєкт залишили Владислав Кецмур та Ірина Пруднікова.

Аліна Бурик та Альона Московченко змагалися за перемогу в суперфіналі.

Альона обрала концепцію «Шлях до мрії», яка складається з багатьох етапів і кроків. На закуску подала моркву, адже з дитинства вона готувала саме з тих продуктів, які були на городі. На основне — камбалу. Адже це пряма асоціація з Одесою, де Альона зустріла найголовнішу людину свого життя — чоловіка. І на десерт «Я зараз», як прокоментувала суперфіналістка третю складову. Мак, обліпиха і шоколад.

Аліна готувала романтичну вечерю під супровід української поезії. Кожна страва викликала різні емоції. Так само як і різні рівні стосунків: закоханість, кохання і стабільна надійна любов. 

«Найголовніше — ми сьогодні побачили неймовірний зріст наших суперфіналісток. Глибокий зміст їх страв — це довели. От і все. Минуло три години готування, дегустування позаду. Ім’я переможниці вже тут — у наших серцях та у конверті. Переможницею 13 сезону “МастерШеф” стає Аліна Бурик», — оголосили судді. 

Тож переможницею 13 сезону реаліті «МастерШеф» стала Аліна Бурик!

переможницею 13 сезону реаліті «МастерШеф» стала Аліна Бурик

судді і переможець шоу «МастерШеф 13»

Фото: пресслужба

Ольга Старовойт
Попередній матеріал

«Усі мої діти народжені під час війни»: Ольга Старовойт – про очікування 4-ї дитини і материнство

SWOIIA
Наступний матеріал

Співачка SWOIIA — про рідну Донеччину і новий кліп: «У мене були сльози і мурахи»

Новини партнерів